Vuoden ensi askelia

Aika tuntuu vierähtävän nykyään niin nopeasti, ettei edes pysy viikoissa mukana. Studio on ollut tasaisen ahkerassa käytössä, toivottavasti tahti sen kuin kiihtyy!

Heti alkuvuodesta sain kameran eteen Suvin ja Elinan. Kuvaukset olivat antoisia ja eritoten opettavaisia minulle. Suvin kanssa jo alkusyksystä suunniteltu shamaani-teema siirtyi tälle vuodelle, sillä säät eivät suosineet lokakuussa ulkokuvauksia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helmikuussa kuvauksia jatkettiin Marita, Mervin ja muutaman asiakkaan kanssa. Maritan kanssa suunnittelin Vintage Inspired -sarjan, joka kuvattiin vanhassa koulussa. Kaikki lähti siitä, kun näin Maritan Instassa kuvan hänen upeista laseistaan – ajattelin, että nämä on saatava kuviin!

Mervin kanssa ulkoistettiin itsemme Selänpäähän paikalliselle tallille ja kuvattiin ihanan suomenhevosen Puten kanssa sekä ulkona, että maneesissa. Hurmaava tapaus, vaikkakin korvat olivat suurimmaksi osaksi aasi-asennossa. Hevosen huomion kiinnittämistä tarvitsee siis treenata!

 

 

 

 

 

 

 

 

Alkuvuosi on ollut myös valtavaa oppimisen intoa myös Photoshopin puolella. Vapaa-aika menee suurimmaksi osaksi tietokoneen ääressä opiskellen kuvien editointia. Onhan se vanha tuttu jo ennestään, mutta tämä vuosi on lähtenyt käyntiin valtavan oppimisenhalun saattelemana. Muutamat kollegat ovat inspiroineet valtavasti – he ovat näyttäneet, että mitä tahansa haluatkin, sinulla on siihen mahdollisuus. Tavoitteiden saavuttaminen riippuu vain itsestäsi. Joku päivä vielä kiitän näitä kollegoita aivan kädestä pitäen!

Tulevalle keväälle on jo lyöty lukkoon muutamia TFP-kuvauksia sekä muutamat asiakaskuvaukset, mutta vielä mahtuu! Joten ole siis yhteydessä kaikissa kuvaamiseen liittyvissä asoissa. Autan enemmän kuin mielelläni <3

Leave your comment