Teemallinen muotokuvaus

Onko jokin asia, esine tai tekeminen lähellä sydäntäsi ja haluaisit ikuistaa itsestäsi teemallisen muotokuvan? Suunnittelen ja toteutan erilaisia teemallisia muotokuvia innolla – uusiin ihmisiin ja heidän intohimoihin tutustuminen on työni suola. Kerro mahtava ideasi ja toteutetaan se yhdessä!

Hääkuvaus

Hääpäivä on se rakkain päivä, joka ansaitsee tulla ikuistetuksi. Toteutan hääkuvausta potreteista dokumentaariseen kuvaukseen aina aamun valmisteluista illan viimeisiin hitaisiin saakka.

Lapsi- ja perhekuvaus

Te vanhemmat jos ketkä tiedätte, että jälkikasvu kasvaa nopeammin kuin ehditte kissaa sanoa. Muistakaa siis tallettaa pienten varpaiden tepsutus ja riemukas hymy mieleenne ja avittakaa muistojen pysyminen kuvilla. Tervetuloa koko perheen kera kuvauksiin studiolle tai valitaan yhdessä teille sopiva miljöö!

Rippi- ja
ylioppilaskuvaus

Rippijuhlat, yo-juhlat ja muut valmistujaisjuhlat ovat merkittävä askel nuoren tiellä. Muistot näistä ovat haluttuja ja tärkeitä. Toteutan niin muotokuvauksia kiitoskortteja varten kuin dokumentaarista kuvausta päivän tapahtumista.

Tapahtumakuvaus

Ristiäiset, syntymäpäivät, muistojuhlat sekä muut tapahtumat. Myös yritysten ja yhdistysten tapahtumapalvelut. Tutustu myös sisällöntuotantopalveluihin!

Yrityskuvaus

Yrityksen kaikkiin kuvatarpeisiin. Toteutan kuvapankkikuvaukset, henkilöstökuvaukset sekä mainoskuvaukset.