V in the Sixties eli kultainen kuusikymmentäluku

The Expectations
The Expectations

Pitkä, kuuma kesä kului pitkälti ilman omia projektitöitä, mutta I´m back with V. 

Kuten aiempi yhteistyö ihana Tiinan kanssa, tämäkin alkoi yhdestä vaatteesta. Meitä yhdistää rakkaus menneeseen aikaan, ja erityisesti rakkaus vintage- ja retrovaatteisiin sekä huonekaluihin. 

Inspiraatio yhdestä kuvasta

Messengeriin kilahti Tiinan kuva upeasta, vihreästä, kuusikymmentälukua tulvivasta mekosta, joka oli kaiken lisäksi kuin ommeltu juuri Tiinalle. Mekko tarttui hänen mukaansa Niin Mua -second hand/vintagekaupasta. Sieltä muuten löytyi aika paljon muutakin, joista kuuman kesän pehmentäneet aivot saivat isoja inspiraatioita, joten luulenpa, että eri vuosikymmeniä kuvataan jatkossakin!

Olen jo pitkän aikaa kaipaillut ja etsinyt itselleni tukkajumalaa ja meikkitaitelijaa, jonka kanssa tehdä yhteistyötä. Juuri, kun epätoivo meinasi vyöryä yli, löysin itseni selaamasta Laura Hännisen Instagramia.

Ja yhtäkkiä olen tilanteesta, jossa minulla on ihana inspiraatio, supermalli SEKÄ tukkajumala-ammattilainen! Lottosin samana päivänä, mutta kaikki onni oli jo käytetty tuohon tapaukseen. 

Kuvasimme Tiinan kodissa, joka oli täynnä ihanaa vintageherkkua astioista lähtien. Haastetta editissä toi se, kuinka saada muutettua kymenlaaksolainen kerrostaloasunto 60-luvun omakotitaloksi. Lopputulemasta voitte päätellä itse, kuinka siinä onnistuttiin :)

Käytetty kalusto

Canon 5 mk IV
Sigma 35mm 1.4 ART
Sigma 135mm 1.8 ART

Godox AD360 II C
Elinchrom Beautydish 44cm

Godox AD600
Elinchrom 135cm Softbox


Malli: Tiina Winter 
MUAH: Laura Hänninen
Puvustus: Niin Mua

Behind the Scene

The Expectations

The Frustration

The Verdict

Leave your comment