Sharing is caring

Joulu on jo nurkan takana aivan kuin pahantekoon menevä pojanjulli, joka ei vielä tiedä jäävänsä kiinni heti nokkansa näytettyään. Joulukonvehdit olivat hyllyillä jo lokakuussa ja tänään kuulin ensimmäiset joululaulut kaupan ämyreistä. Kohta saa laittaa jouluvalot – tai kaamosvalot, miksi kukakin niitä haluaa kutsua!

Joulu on ihanaa aikaa, koska se on välittämisen, läheisyyden ja lämmön aikaa. Halu auttaa ja antaa huomiota kasvaa ihmisillä eksponentiaalisesti. Lahjojen perässä juostaan kaupasta toiseen ja joskus jopa stressin partaalle mietitään mitä sille naapurin Pirkolle keksiikään tänä vuonna!

Viime vuosina monet huomionosoitukset, jouluavut ja muut hyväntekeväisyysjärjestöt ovat kasvattaneet suosiotaan. Olenkin miettinyt jo pitkään kuinka voisin olla itsekin mukana jakamassa hyvää joulumieltä ihmisille. Tässä vaiheessa pelastavaksi jouluenkeliksi saapui valokuvaajatuttavani Krista Jasmin. Hän laittoi hyvän kiertämään ja haastoi meidät muut valokuvaajat osallistumaan. Ja minähän otin haasteen vastaan:

Aiempina vuosina olen vain katsonut sivusta ja ihastellut tuntemattomien ihmisten halua auttaa ja jakaa joulumieltä sitä tarvitseville, joilla ei ehkä olisi siihen muuten mahdollisuutta. Tänä vuonna päätin lähteä talkoisiin mukaan omalla tavallani. Tarjolla olisi täysin veloitukseton perhe/lapsikuvaus Kouvolassa tai Kouvolan lähiympäristössä kahdelle perheelle. Kuvataan vaikkapa potretit lapsista tai koko perheestä. Tehdään kuvista juuri teidän näköisenne!

Sinun tehtäväsi on nyt siis ilmiantaa minulle perhe ja kertoa miksi tahtoisit suoda tämän tilaisuuden juuri heille! Laita viestiä Facebookin kautta tai spostiin sanna.vornanen@gmail.com. Aikaa ilmiantaa perheitä on 30.11. asti, jonka jälkeen otan yhteyttä valittuihin perheisiin ja sovimme kuvauksista tarkemmin.

Tätähän tietysti saa jakaa, että sana leviää!

Krista Jasminin tavoin haastan teidät, valokuvaajat samaan omilla paikkakunnillanne! Annetaan hyvän kiertää.

Lämpimin, jouluisin terkuin

Sanna

 

 

 

 

 

Leave your comment