Mediasuunnittelu

- merkitsevää sisältöä

Ilman laadukasta sisältöä yrityksen sanoma jää kovin vajavaiseksi. Siitä puuttuu terä, se on epäselvää ja pahimmillaan ajaa asiakkaan kilpailijoiden huomaan. Kaikki viestintä lähtee kohderyhmän kartoittamisella ja tavoitteiden asettamisella. Tuloksia syntyy huolellisella suunnittelulla ja aktiivisella työllä.

Ilman visuaalisuutta kaikki olisi vain kirjaimia, sanoja ja lauseita. Visuaalisilla elementeillä kuten kuvilla ja grafiikoilla informaatioarvo moninkertaistuu. Viestistä tulee miellyttävämpää katsoa ja lukea.

Asiakkaat hakevat tarinaa ja tunnetta – sellaista sisältöä, johon on helppo samaistua. Upeat alan termit ovat hienoa luettavaa, mutta lopulta asiakas hakee helppoa ratkaisua ongelmaansa. Laadukas sisältö on avain asiakaslähtöiseen ongelmanratkaisuun.

Tekstit

Tuotan erilaisia kirjoitustöitä lyhyistä blogiteksteistä pidempiin lehtiartikkeleihin. Toteutan myös kuvalliset artikkelit.

Sosiaalinen media

Onko yritykselläsi tulossa tapahtuma, josta haluat reaaliaikaisen somepäivityksen kuvien kera, mutta itsellä ei ole taitoa tai aikaa sitä hoitaa? Älä huoli, tilaa minut paikalle ja sosiaalinen mediasi kuhisee!

Kuvapankit

Yrityksen kaikkiin kuvapankkitarpeisiin. Myös dokumentoivia kuvauksia sekä henkilöstökuvauksia.

Taittotyöt

Kaipaako yrityksesi uutta visuaalista ilmettä? Onko kirjasi taittajaa vailla? Tarjoan artikkeleiden. lehtien, kirjojen ja käyntikorttien taittotyötä.

Nettisivujen suunnittelu ja rakentaminen

Suunnittelen ja rakennan nettisivuja pienyritysten tarpeisiin. Käytän WordPress-alustaa, johon yrittäjän on helppo päivittää sisältöä myös itse. Iso osa nettiselailusta tehdään tänä päivänä puhelimella tai tabletilla. Siksi on tärkeää, että sivut suunnitellaan aina responsiivisiksi.

Kuinka nettisivujen rakennus etenee?

Kaikki lähtee liikkeelle tarpeidesi kartoituksesta. Sovitaan tapaaminen tai käydään asiat läpi videopuhelun avulla. Haluan tietää tavoitteesi ja mieltymyksesi nettisivujen suhteen. Näin pystyn koostamaan sinulle sivustorakennekartan ja tekemään juuri sinun tarpeisiisi sopivat sivut.

Yksinkertaisimmassa paketissa sivujen sisältö (tekstit, kuvat, kuvitukset) tulevat sinulta. Materiaalin toimituksen jälkeen alan koostamaan sivuja. Matkan varrella näytän sinulle päivityksiä. Tässä vaiheessa voit kommentoida, jos jokin palikka ei mielestäsi napsahda kohdalleen.

Kun sivusto on valmis, julkaisen sen sovittuna päivänä. Samalla sovimme uuden tapaamisen, jossa toimitan sinulle käyttäjätunnukset ja ohjeistan sinut päivittämään sivujasi. Olen sivuston valmistumisenkin jälkeen tukenasi, jos jokin ei mene suunnitellusti.

Referenssejä

Nutri Power

Hyvinvointia ruuasta

Kuvakartano

Valokuvausta taidolla.

Ota yhteyttä, kun kaipaat uutta sisältöä!