Hohtoilua

earl

 

 

Kuukausi takaperin sain kutsun osallistua Lohjalla muutaman kuvaajan, mallin ja puvustajan tapahtumaan, HohtoPhotoon. Mikäpä hienompaa kuin nähdä tuttuja ja tutustua uusiin ihmisin, keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä, ja vieläpä kuvata upeiden mallien kanssa ja toteuttaa omia suunniteltuja kuvia. HohtoPhoto järjestettiin Hohto Studiosin tiloissa.

Olin suunnitellut omalle kohdalleni kaksi varsinaista kuvausta Olli Hälikän ja Martha Kämpin kanssa. Puvustamo Draama.eu toi mukanaan upean kreivin puvun, jota sovittelin mielessäni heti Ollin päälle. Ja kuinka hyvältä puku näyttikin! Ei tämmöisestä voi yksinkertaisesti saada huonoa kuvaa, jos minulta kysytään!

Kuvauslokaatio oli seiniltään valkoinen tehdashalli, joten jälkikäsittelyssä “siirsin” Ollin hieman luontaisempiin ympäristöihin. Valaistuksena toimi Godoxin AD360II 120cm softboxilla ja V860 II heijastavalla varjolla.

 

earl

Aika upea kreivi, vai mitä?

Marthan kanssa kuvattiin Vintage-teemalla: kukkamekkoa ja kepeää meikkiä. Just loving it! Näissä kuvissa lisävaloa toi Godox AD360 II.

Tulevana kesänä työn alla on monen monta porjektia, joista kaikista olen niin innoissani! Tulossa on mm. maajussia vanhoilta ajoilta, kukkaistyttöä alppiruusujen keskeltä ja amerikanrautaa pin-upin kera.

 

 

 

Leave your comment