Day of the milestones: Se päivä, kun aloin uskoa tavoitteisiin

Olen suurimman osan elämästäni suhtautunut kaikenmoisiin tsemppaaviin meemeihin ja seesteistä, unelmiaan tavoittelevaa elämää hehkuttaviin blogeihin ja vlogeihin suht neutraalisti – ne ovat olleet tekstejä ja sanoja muiden joukossa. Vuosi-kaksi takaperin tein elämänmuutoksen. Muutin asumaan kaupungista takaisin maalle, aloitin tekemään juuri niitä asioita vapaa-ajallani, jotka olivat minulle tärkeitä. Ja yhtäkkiä huomaan nyökytteleväni hyväksyvästi `Life is what you make of it´-meemeille. Joskus huomaan miettiväni (puoli-insinööri, kun olen!), että milloin sitä sitten tietää elävänsä sitä elämää, mitä haluaa? Onko taivaalla silloin erikoisia merkkejä ja suhiseeko päässä jotenkin eri tavalla? Saanko jonkun yliluonnollisen merkin keskellä metsää, että nyt, NYT sinä tyttöhyvä elät! Eipä kai näin käy, mutta eilen minulla oli todella vahva tunne elämisestä, sillä…

…perustin toiminimen! Joka oli aiemmin no, never -listalla. Olen oppinut yllättämään itseni jo monta kertaa kuluneena vuotena.

Päivätyöt metsäasiantuntijana jatkuvat kuten ennenkin, mutta laskutus/kirjanpito ja kaikki muu siirtyy Ukko.fi:stä omiin käsiini. Tämä oli alkuperäisissä suunnitelmissani ajoitettu vasta loppuvuoteen, mutta parin viikon pohdinnan jälkeen totesin, että mitä tässä enää venytän, kun päätöksen olin tainnut tehdä jo aikaa sitten alitajunnassa.

Ja samalla sekunnilla painaessani Patentti- ja rekisterihallituksen Lähetä-nappia, sähköpostiin kilahti mahtavia uutisia Portrait Photo Awards -kisasta. Minut oli valittu yhdeksi muotokuvaajaksi N:o 12 kokoelmaan! Osallistuin kuukausittaiseen kisaan kolmella Vintage Inspired -sarjan kuvalla. Mallina toimi ihanan luonteikas Marita Lassila aka Mary The Muah.

On todella mahtava huomata, että oma tekeminen huomataan myös muualla. Valaa uskoa omiin unelmiin ja auttaa jaksamaan tavoitteiden saavuttamisessa.

Kutokaa itsellenne unelmien verkkoja ja tehkää työtä tavoitteiden eteen – joku päivä taivaalle ilmestyvät ne merkit, jotka minä eilen näin.

Leave your comment